i29

Open communicatie

Al onze projecten beginnen met een goed gesprek. Zo krijgen we inzicht in het gebouw, de mensen die erin verblijven en de behoeftes en belangen die er spelen. We houden van open communicatie en proberen op een prettige manier zoveel mogelijk informatie te verzamelen totdat we een helder beeld hebben van alle menselijke, praktische, technische en creatieve uitdagingen die er spelen.

Ruimtelijke expressie

Samen met onze opdrachtgevers, partners en adviseurs stellen we een programma van eisen op. Wij vertellen opdrachtgevers niet wat ze moeten doen, maar bepalen gezamenlijk de beste strategie. Dit vertalen we vervolgens naar een helder ruimtelijk concept dat de identiteit van een klant duidelijk weerspiegelt. Het concept moet karakter tonen en een verhaal vertellen aan de verschillende gebruikers en/of doelgroepen.

Van idee naar ruimte

Vanuit het concept werken we een ontwerp stapsgewijs verder uit. De fasen zijn schets, voorlopig, definitief en soms ook een technisch ontwerp. We tekenen aan plattegronden, details, licht- en installatie plannen. We doen materiaalonderzoek, stellen akoestische oplossingen voor, kiezen producten, meubilair en stoffering voor. Kortom, alles wat nodig is voor een integraal interieur ontwerp.

Realisatie

Tijdens de realisatie van het project nemen wij de creatieve leiding en begeleiden alle uitvoerende partijen. We hebben een uitgebreid netwerk van projectmanagers, aannemers, bouwers en ambachtslieden; bedrijven en mensen die garanderen dat het project tot in de puntjes wordt uitgevoerd zoals getekend. Bij grootschalige projecten werken we vaak samen met partners en adviseurs op het gebied van duurzaamheid, akoestiek, installaties, verlichting, maar ook in samenwerking met partner architecten, ontwerpers en andere innovatieve partijen uit de creatieve industrie.

Vragen?
Neem contact op.