i29

Deze royale villa is gemaakt voor een gezin van vier personen, waarbij alle kamers gelijkvloers met elkaar zijn verbonden. Een duurzame en ruime woning die de grens tussen binnen- en buitenruimte doet vervagen. In het midden van de woonkamer is een weelderige groene patio geplaatst.

de grens tussen binnen- en buitenruimte vervaagd’

Glazen schuifpuien geven vrij uitzicht op de omliggende tuin en het zwembad. Kasten, keuken en meubels zijn op maat ontworpen en volgen de architectonische structuur waardoor interieur en de architectuur naadloos met elkaar zijn verbonden.

een luxe uitstraling, zonder pretentieus te worden

Met een puristische ontwerpvisie en ingetogen materialen ontwierpen Bedaux de Brouwer en i29 een villa die een luxe uitstraling heeft, zonder pretentieus te worden. De grootste kwaliteit van dit huis is de harmonieuze integratie van interieur en exterieur tot in de kleinste details. Door het hele huis zijn grote houten oppervlakken toegepast om de verschillende ruimtes visueel met elkaar te verbinden. Kasten, wanden, schuifdeuren en bedden zijn van hetzelfde hout en afwerking voor eenheid en verbinding.

De volledig zwarte bakstenen gevels verbergen en tonen afwisselend de groene omgeving, en aan de voorzijde van het gebouw zijn grote plantenbakken geïntegreerd in de gevel. De woning is duurzaam gebouwd voor effectief gebruik van energie, met warmteopslag, een warmtepomp en zonnecollectoren op het dak.

Het doel was om op natuurlijke wijze het interieur met het exterieur te verbinden. Paradoxaal genoeg heeft deze woning veel openheid en transparantie in de gevels, maar voelt tegelijkertijd privé en beschermd door het weelderige groen en de slimme indeling. Een ideale plek om je tijd binnen en buiten door te brengen. De sober en pure materiaal toepassing geeft een ontspannen sfeer van natuurlijke luxe.

  • Design Bedaux de Brouwer & i29
  • Client Private
  • Floor area 400 m2
  • Completion October 2020
  • Location Netherlands
  • Photography Ewout Huibers
  • Construction Van Gisbergen & Van Zon

Please enter your email address to get access to the press area.

Press area

Related projects